Hulp op maat!

IAITAM EUROPEAN ACE 2018

Dit jaar strijkt ACE IAITAM neer in Nederland voor hun Europe Fall event. Wij als klein kikker landje worden internationaal gezien als land waar handel drijven in ons bloed zit. Bij handel drijven is het natuurlijk cruciaal om te weten om te weten wat de feiten zijn en de motivatie vanuit jezelf maar ook zeker vanuit de ander is.

Lijkt dat nu gelijk een heel mooi bruggetje te zijn naar SAM. Bij SAM draait het natuurlijk ook het strategisch managen van je software assets. Dit kan door feiten te verzamelen met betrekking tot de rechten, plichten, gebruik en risico’s. Op basis van deze feiten kan de organisatie zelf de regie nemen over welke koers deze organisatie wil varen.

De software branch blijft een aparte branch waar in veel gevallen de vendor/reseller wordt gevraagd om advies uit te brengen over hoe tot de beste uitnutting van de software contracten te komen. Dit klinkt heel nobel in een perfecte wereld, maar helaas zit hier nog steeds een business gedreven door strikte contracten en rebate deals achter.

Hopelijk kunnen wij tijdens ACE IATITAM de komende dagen eindgebruikers triggeren om tot inzicht te komen dat zij zelf de regie willen nemen. Heeft u behoefte aan een nuchter en feitelijk advies gebaseerd op uw wensen, kom vooral even langs bij onze booth.